Spørgehjørnet

 

spoergehjoernetHer i Spørgehjørnet må der pilles og røres af hjertens lyst. Sæt naturen under lup eller spørg naturvejlederen om alt mellem himmel og jord.

Vi kigger på sten, sand og strand . I et hjørne af Spørgehjørnet kan du finde rav, i et andet har vi flotte fugle hængende i loftet. Her har vi også de bedste sæbebobler i Nordjylland og mange andre sjove ting.

 

Spoergehjoernet 2

Hver dag går naturvejlederen ud og ser på naturen omkring centeret. Vi snakker om landskabsdannelse, bjeskplanter, hugorm og tudser. Eller om det vi uventet finder på vores vej.

I spørgehjørnet kan både børn og voksne få indsigt i Skagen oddes unikke natur. Her er der levende hugorme, firben, frøer, tudser og vandkalve som vores dedikerede naturvejleder viser frem. Dette kommer dog an på årstiden, da de vilde dyr bliver genudsat i september måned.

DYRENE ER BLEVET SAT FRI FOR I ÅR, SÆSON 2018. Grunden til dette, er fordi de nu skal gå i hi, så de kan overleve vinteren i dvale.

Der er også muligheder for at gå på rav jagt, her er man for 35.- garanteret et stykke rav som i spørgehjørnet kan blive pudset og lavet til en fin halskæde.

Ved siden af spørge hjørnet er der mulighed for at tegne og dekorerer sten.  

 

Naturvejledere:

Malene Minds.

Telefon nummer: 27366421

 

Jens Christian.

Telefon nummer: 29419647